Od 11. rujna do 17. studenog 2023. godine održana je interna liga članova Jelena, Jesenska liga 2023, a za titulu pobjednika su se borile tri ekipe.

Iako su kraj orijentacijske sezone i ozljede krojili broj aktivnosti na samom kraju lige, ligu koja prvenstveno služi kao motiv za dodatni trening su pojedini članovi poprilično dobro iskoristili i napravili poprilično više kilometara nego što su planirali.

Pobjedu je nakon dva mjeseca aktivnosti zasluženo odnijela ekipa „Prestrašeni“, ispred „Rumenokaduljaša“, dok je treće mjesto osvojila ekipa „Sinergija“.

Da pobliže upoznamo ekipe:

„Prestrašeni“ – Martina Bedeković Tanković, Gabriel Šiljevinac i Sabina Seražin Korper
Jedina ekipa sa tri natjecatelja. Spoj iskustva i mladosti je ponovno bio prava dobitna kombinacija. Iako su se poprilično pribojavali od samog početka kako će sve to skupa završiti, stega i disciplina od strane voditeljice ekipe, odnosno možemo reći čak i strah, je iz svih natjecatelja ekipe izvukao maksimum. Svi su trčali bez koeficijenta, tako da su svi kilometri pravi kilometri.

„Rumenokaduljaši“  – Dejan Juranić i Damir Miljković
Možemo reći najveći pehisti lige. Nakon napete borbe i dugog vodstva tijekom cijele lige, teška ozljeda Damira nakon pada s velike visine tri tjedna do kraja lige, je uništila nade i motiv za osvajanjem prvog mjesta. Oba natjecatelja su bili na koeficijentu x 1,5.

„Sinergija“ – Daniel Fabijanić i Noa Kelc
Sinergija koja je bila potpuno bez energije. Ekipa s daleko najviše negativnih bodova zbog neaktivnosti, odnosno uspjeli su biti čak šest puta kažnjeni sa minus bodovima. Spoj iskustva i mladosti se tu nažalost nije pokazao kao dobitna kombinacija. Oba natjecatelja su bili na koeficijentu x 1,5.

SVI REZULTATI:

Pred Jelenima je sad vrlo kratki odmor, jer već 26. studenog kreće Zimska liga u organizaciji SU Izohipsa.