Tijekom vikenda (28. i 29.10.2023.) je održano natjecanje Međimurje open, gdje su orijentacisti u subotu trčali ulicama Murskog Središća i Toplica Sv. Martin, dok je u nedjelju održana utrka na srednje staze u šumi na području Malog Mihaljevca. Utrke u organizaciji OK Međimurje su bile posljednje utrke ovogodišnje natjecateljske orijentacijske sezone.

Prvi dan natjecanja su održana dva sprint natjecanja, gdje se je prva utrka bodovala za Sprint Kup Hrvatske, a nastupilo je nešto manje od 120 natjecatelja. Jeleni su nastupili sa jednom natjecateljicom, a boje kluba je zastupala Martina Bedeković Tanković. Martina je na prvoj i drugoj utrci osvojila drugo mjesto i kući se vraća sa dvije srebrne medalje.

Drugi dan natjecanja je nastupilo nešto manje od 170 natjecatelja, a Jeleni su nastupili na posljednjoj šumskoj Kup utrci sezone sa osam natjecatelja koji su na kraju osvojili pet medalja.

U kategoriji M20, koja je ove godine bila po rezultatima „kategorija Jelena“, Noa Kelc je osvojio zlatnu medalju, dok je Jan Erben osvojio srebrnu medalju. U kategoriji M35, Daniel Fabijanić je osvojio srebrnu medalju, kao i Martina Bedeković Tanković u Ž35 i Marin Tanković u M14. Od preostalih članova Jelena, Dejan Juranić je u M21B osvojio 4. mjesto, Anabella Juranić 10. mjesto u Ž12, dok je Dalibor Stankovski ostao bez plasmana u M35.

Pojedini članovi OK Jelena uskoro odlaze u Istru na pripreme Hrvatske reprezentacije (Šiljevinac, Kelc, Erben i Solenički), dok će ostali Jeleni otići na zasluženi odmor.