Marijan BogovicNatjecanjem Zagreb Open održanom na Medvednici i službeno je završila sezona orijentacijskog trčanja u Hrvatskoj. Za naš klub nastupila su četiri natjecatelja gdje su Daniel Fabijanić i Marijan Bogović zauzeli četvrta mjesta, dok su Marko Košturić i Ivan Šeperić-Grdiša stigli na sedmo i dvanaesto mjesto.

U sezonu 2014. naš klub je nastupio na svim održanim natjecanjima u Republici Hrvatskoj te na dva natjecanja u susjednoj Sloveniji. Za klub je nastupilo ukupno 12 natjecatelja koji su pogurali klub do osmog mjesta u ukupnom plasmanu, što je napredak za tri mjesta u odnosu na proteklu godinu.

Organizirali smo i dva natjecanja, jubilarnu 10. Neninu utrku na kojoj smo proslavili i 20 godina postojanja kluba i na kojoj je nastupilo preko 150 natjecatelja. Drugu godinu za redom organizirali smo i jedinstveno orijentacijsko natjecanje u zatvorenom prostoru, u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Ukupno gledajući, klub je napredovao u odnosu na prethodne godine no još uvijek ima mnogo mjesta za napredak i planiramo to maksimalno iskoristiti.

 

Daniel Fabijanic Ivan Seperic-Grdisa

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)