U danima vikenda 17. – 18. lipnja u okolici Varaždinskih Toplica održane su posljednje utrke proljetnog dijela sezone, 18. memorijal Puma. U subotu je održana utrka na duge staze, dok je u nedjelje održana utrka na srednje staze. Obje utrke su se bodovale za Kup Hrvatske.

Ukupno je na utrkama nastupilo oko 190 natjecatelja, a među njima su bili i članovi OK Jelena koji su nastupili sa 15 natjecatelja i na kraju u dvije utrke osvojili 8 medalja.

Izdvojiti ćemo osvajače medalje, a to su u kategoriji M16 Gabrijel Solenički koji je osvojio zlatnu medalju u subotu i zlatnu medalju u nedjelju, Martina Bedeković Tanković u kategoriji Ž35 brončanu medalju u subotu i brončanu medalju u nedjelju, Jan Erben u M20 zlatnu medalju u subotu, Gabriel Šiljevinac u M20 zlatnu medalju u nedjelju, Noa Kelc u M20 brončanu medalju u subotu i Marin Tanković u kategoriji M14 brončanu medalju u subotu.

Nastupili su još Franko Čukoić (4. mjesto nedjelja), Dejan Juranić (7. mjesto i 7. mjesto), Dalibor Stankovski (9. mjesto i 9. mjesto), Daniel Fabijanić (5. mjesto subota), Zdravko Novosel (7. mjesto i 10. mjesto), Damir Tubin (8. mjesto nedjelja), Marijan Bogović (5. mjesto nedjelja), Miroslav Besten (7. mjesto subota) i Željka Gajdek (12. mjesto nedjelja).

Pred Jelenima je sad vrijeme ljetnog odmora, odnosno Škola orijentacijskog trčanja u sklopu „Ljetne igraonice“ početkom mjeseca srpnja.