Tijekom srpnja i kolovoza održana je interna liga članova Jelena, Ljetna liga 2023, a za titulu pobjednika se je borilo pet ekipa.

Ligu koja prvenstveno služi kao motiv za dodatni trening su pojedini članovi poprilično dobro iskoristili i napravili poprilično više kilometara nego što su planirali.

Pobjedu je nakon dva mjeseca borbe zasluženo odnijela ekipa „Favoriti iz sjene“, ispred „Veterana“, dok je treće mjesto osvojila ekipa „Bezimeni“. Na samom začelju lige i posljednjem mjestu se nalaze mlade nade kluba „Njorgalice“, dok je četvrto mjesto osvojila ekipa „Fabo.Kelc“.

Da pobliže upoznamo ekipe:

„Favoriti iz sjene“ – Martina Bedeković Tanković i Gabriel Šiljevinac
Spoj iskustva i mladosti koji je bio prava dobitna kombinacija. Već samo ime ekipe govori da su vrebali svoju priliku iz sjene, a na kraju slavodobitno završili kao ekipa sa uvjerljivo najviše napravljenih kilometara. Martina je trčala sa koeficijentom x 1,5, dok je Gabriel bio na pravim kilometrima.

„Veterani“  – Sabina Seražin Korper, Ivan Šeperić-Grdiša i Zdravko Novosel
Jedina ekipa sa tri člana, a sva tri člana sa koeficijentom x 1,5 na svoje aktivnosti. Imali su svoje uspone i padove tijekom lige, a na kraju iskoristili nastupe u Sarajevu i Slovačkoj za zasluženo drugo mjesto u ukupnom poretku.

„Bezimeni“ – Dejan Juranić i Miran Košćica
Možemo reći najveći pehisti lige. Nakon napete borbe i izmjena na prvom mjestu sa „Favoritima iz sjene“ do posljednja dva tjedna lige, brutalan napad psa na Dejana tijekom njegove aktivnosti uništio snove o osvajanju lige. Oba natjecatelja su bili na koeficijentu x 1,5.

„Fabo.Kelc“ – Daniel Fabijanić i Noa Kelc
Spoj iskustva i mladosti se tu nažalost nije pokazao kao dobitna kombinacija. Iako je iskusniji trkač odradio svoje, zakazala je mladost, te su na kraju osvojili za njih poprilično skromno četvrto mjesto. Daniel je imao koeficijent x 1,5, dok je Noa bio na pravim kilometrima.

„Njorgalice“ – Gabrijel Solenički i Jan Erben
Mlade nade sa koeficijentom x 1,1. Nažalost, potpuno zakazali i osvojili posljednje mjesto. Ali u „njorganju“ i prigovaranju apsolutni prvaci lige.

SVI REZULTATI:

VIDEO: (okrenite mobitel i raširite video ako vam je video samo crna boja) 🙂