Nešto manje od 200 natjecatelja su bili sudionici utrke u orijentacijskom trčanju „KUP 4 RIJEKE“, koju tradicionalno organizira Orijentacijski klub Jelen na području Karlovačke županije. Ove godine je utrka održana na području grada Duge Rese, a utrka je bila također i Prvenstvo Hrvatske na srednjim stazama.

Nakon prošlotjedne utrke na otoku Braču, gdje je održano Prvenstvo Hrvatske na duge staze, u Dugoj Resi je održana nešto kraća varijanta utrke, odnosno Prvenstvo Hrvatske na srednjim stazama, gdje su članovi jaskanskih klubova ponovno oduševili.

Nakon osvojene titule državnog prvaka na duge staze u kategoriji M16, Noa Kelc je i na srednjim stazama osvojio prvo mjesto, te tako postao državni prvak i na srednje staze. U najzahtjevnijoj damskoj kategoriji Ž21A, članica OK Jelen, Ana Beblek, je s velikom prednošću uvjerljivo pobijedila sve natjecateljice i postala državna prvakinja na srednje staze.
Ostali članovi OK Jelen su također osvojili zapažene rezultate, od kojih ćemo izdvojiti 3. mjesto Gabrijel Soleničkog u kategoriji M16 i 3. mjesto Gabriela Šiljevinca u kategoriji M20, dok su Marin Tanković u kategoriji M12 i Jan Erben u kategoriji M16 osvojili četvrta mjesta.

Na utrci su nastupili sada „već tradicionalno“ i članovi Tilček Team-aAnabella Juranić i Dejan Juranić, te je Dejan Juranić u kategoriji Open osvojio novu srebrnu medalju za svoje Tilčeke.

Svi rezultati Jelena i Tilčeka:
M12
Marin Tanković – 4. mjesto

M16
Noa Kelc – 1. mjesto DRŽAVNI PRVAK NA SREDNJE STAZE
Gabrijel Solenički – 3. mjesto
Jan Erben – 4. mjesto

M20
Gabriel Šiljevinac – 3. mjesto

M21A
Damir Miljković – 8. mjesto
Miran Košćica – 9. mjesto

M35
Dalibor Stankovski – 8. mjesto
Daniel Fabijanić – 12. mjesto
Zdravko Novosel – 16. mjesto

M55
Zdravko Šaflin – 9. mjesto

OPEN duga
Dejan Juranić – 2. mjesto

OPEN kratka
Anabella Juranić – bez plasmana

Ž12
Helena Ćubela – bez plasmana

Ž21A
Ana Beblek – 1. mjesto DRŽAVNA PRVAKINJA NA SREDNJE STAZE

Ž35
Martina Bedeković Tanković – 5. mjesto
Sabina Seražin Korper – 8. mjesto

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)